Informații generale

Examinările clinice constituie baza activităților din clinica noastră. Credem cu tărie că investigațiile, indiferent de gradul de tehnologizare sau de performanță, trebuiesc judicios indicate de medicul clinician. Interpretarea rezultatelor obținute prin analize de laborator sau diferite proceduri trebuie de asemenea efectuată în context clinic, de către medici cu experiență și discernământ. Numai conferind un caracter clinic acestor proceduri, pacientul va fi adevăratul beneficiar al actului medical iar suferința acestuia va fi stopată din evoluție sau îndepărtată.

Consultațiile din clinica noastră, sunt asigurate de specialisti cu experiență. Majoritatea acestora sunt cadre didactice cu practică în spitalele din centrul universitar medical Cluj – Napoca. Sunt acoperite in primul rand afecțiuni abdominale, hepatice și digestive dar si cardiovasculare, urologice, vasculare si respiratorii. Medicii nostri formuleaza diagnostice de inalta precizie si indica investigatiile cele mai favorabile pacientului care se cer in functie de boala depistata. Atunci cand tratamentul ambulator nu este posibil se asigura dirijarea inspre servicii spitalicesti de cea mai buna calitate din Cluj Napoca sau din tara.

Consultatiile clinice sunt de gastroenterologie, medicină internă, dermatologie, terapia durerii, chirurgie generală, chirurgie plastică și reconstructiva.. Aceste consultații au un caracter integrat fiind completate, atunci când este nevoie, cu examinari ecografice de cea mai inalta performanta sau explorări endoscopice. Pacienții pot beneficia de analize de laborator indicate precis și efectuate prompt pentru a obține rezultatul în timp minim.