Despre noi • CLINICA BADEA MEDLIFE

Despre noi

Introducere

Clinica CLINICA BADEA MEDLIFE este un un serviciu medical privat de excelenta, care presteaza activitati ambulatorii de diagnostic si tratament minim invaziv.

Specialistii nostri sunt medici cu experienta vasta si prestigiu profesional recunoscut. Intre specialistii cu care ne mindrim se gasesc cadre didactice cu performanta recunoscuta in educatia medicala la toate nivelele precum si in cercetarea clinica.

Activitatile din Clinica Badea Medica sunt complexe, multimodale, orientate inspre patologia abdominala in primul rind dar si inspre alte tipuri de afectiuni. Stam la dispozitia pacientilor nostri cu consultatii clinice de specialitate de gastroenterologie, medicină internă, dermatologie, terapia durerii, chirurgie generală, chirurgie plastică și reconstructiva.

Beneficiem de resurse tehnice si expertiza inalta in domeniul ecografiei (inclusiv tehnici Doppler, elastografie, contrast i.v), al endoscopiei digestive superioare si inferioare. In portofoliul de servicii al Clinicii Badea Medica se afla proceduri speciale de endoscopie (ligaturi hemoroidale, montare de balon intragastric), terapia durerii sub dirijare ecografica, histerosalipingografie ultrasonografica, ecografie cutanata cu rezolutie inalta. Avem experti in chirurgie orala si maxilo faciala si in implantologie dentara.

Aceasta optiune de tratament imbunatateste calitatea actului medical, prin abordarea simultana a nevoilor pacientului si prin comunicarea intre medicii sai curanti.

Oferim pacientilor nostri consiliere in majoritatea domeniilor de patologie in scopul detectarii cit mai precoce a suferintelor, in diagnosticul si evaluarea exacta a afectiunilor, in aprecierea eficientei terapeutice. Colaboram cu cele mai bune servicii clinice si ambulatorii din Cluj Napoca.

Totul spre binele pacientilor nostri care ne onoreaza cu increderea lor.

Expertiza medicala

1

Ecografie la cel mai inalt nivel

Ecografia (ultrasonografia) este o investigație care nu are nici un fel de contraindicatii. Face parte din clasa examinărilor imagistice, alături de computertomografie, rezonanță magnetică nucleară și scintigrafie. Metoda foloseste ultrasunete care sunt complet inofensive și total lipsite de pericol pentru sanatatea pacientilor.

2

Endoscopie - diagnostic si tratament

Procedeele endoscopice permit detectarea afecțiunilor de la nivelul tractului digestiv. Ele se pot efectua rapid și uneori se pot combina și cu terapia afecțiunii (de ex. Polipectomia se poate efectua imediat după detectarea polipului). In etapa actuala examinările endoscopice se pot efectua cu sedarea pacientului. In felul acesta examinarea este netraumatizantă pentru pacient.

3

Consultatii clinice de specialitate

Consultatiile clinice sunt de medicina generala, interne, hepatologie si gastroenterologie. Aceste consultații au un caracter integrat fiind completate, atunci când este nevoie, cu examinari ecografice de cea mai inalta performanta sau explorări endoscopice. Pacienții pot beneficia de analize de laborator indicate precis și efectuate prompt pentru a obține rezultatul în timp minim.

Echipa CLINICA BADEA MEDLIFE